perjantai 21. maaliskuuta 2014

I earned my stripes

Täällä blogissa yks päivä sain kommentin , jossa ihmetltiin mun raskausarpien näkymättömyyttä :D Okei ehkä ne ei noissa kuvissa "pääse oikeuksiinsa" mutta kyllä niitä löytyy ja NÄKYY! 
Mä oon oikeestaan niitä täynnä koko tyttö, poikkeuksena jalat. Eli koko muuta kehoa peittää tämmönen vaalea raidoitus. Mua se ei oikeestaan koskaan oo haitannut, koska niitä on ollu aina. JO joskus ala-astella huomasin niitä tulevan,mutta luulin aina että olin raapassu siihen kohtaan mihkä sellanen tuli :D

Mä en nää mitään syytä miks olla häpeissään noista ,sillä oon tehnyt niin kovan työn että kroppa on pienentyny ja jos mulle jää nyt pari lisäarpea niin se ei mun maailmaa kaada.
OLEN YLPEÄ ITSETÄNI ja teistä kaikista muista tiikereistä,oli arpenne sitten raskauksista tai elämänmuutoksen aiheuttamia.

2 kommenttia:

 1. Sun kroppa on kyllä muuttunut ihan huimasti! Oon seurannu sun etenemistä täältä ruudun toiselta puolelta ja kyllä sitä itekki vaa motivoituu.
  Hyvä sinä! =)
  T. vanha vanha vanha tuttu ikuisuuksien takaa (:

  VastaaPoista
 2. Ihana asenne! :) Mua on aina ällöttänyt, kun mun selkä on täynnä vaakatasossa meneviä raskausarpia. Siis aivan täynnä. Ne poksahti sillon teininä, kun selkä kasvo yhdessä yössä ehkä metrin. Ehkä mä opettelen tän sun "tiikeri-ideologian" ja lakkaan tuskailemasta raitojani, siellä ne joka tapauksessa on, halusin mä sitä tai en, yhtä hyvin voin opetella elämään niiden kanssa. :)

  Olet tehnyt valtavan hienoa työtä, WAU!

  VastaaPoista