maanantai 24. kesäkuuta 2013

Midsommar

Vietettiin juhannusta siis missäs muuallakaan kuin Pirkkalassa, Nikon äipällä. Mukana oli myös Nikon veli ja sen tyttöystävä.  Meidän juhannukseen mahtu kaikkea ihanaa. Käytiin molemmat pitkästä aikaa pyöräilemässä  ja uimassa. Meillä kun ei kotona ole pyöriä ja uimapaikkakin on noin kymmenen kilsan päässä. 
Joka päivä pyöräiltiin jopa parikin kertaa uimaan. Ranta on aika mini ja aika korvessa, mutta se takas meille aika privaatin uiskentelun. Käytiin Nikon äipän "melkein naapureilla" kattomassa kokkoa ja istumassa iltaa koko porukka. Huomatkaa toi Suomen muotonen kokkokuva!
Päästiin myös jokaisena iltana OIKEESEEN saunaan, joka oli ihan huippua sillä sitä ihanuutta ei olla päästy pariin kuukauteen kokemaan. Juhannuksen aikana tuli syötyä paljon ja hyvää (GRILLI)ruokaa ja ehkä jonkin verran herkkuja. Aurinkoa otettiin kanssa sen verran että toinen meistä paloi..onneks en minä :D  Nautin kyllä täysin tästäkin maaseutuvierailusta ja seurasta siellä . Vaikka oonkin aina asunut täällä kaupungissa niin jokin vetää mua aina maalle! Viihdyn niin hyvin peltojen ja sen vihreyden keskellä.  
No anyways, mun juhannus oli täydellinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti