tiistai 1. toukokuuta 2012

Live your life

Viimepäivinä olen:

Käynyt ensimmäistä kertaa Picnicissä syömässä, ja maistanut maailman parasta halloumpatonkia.
Hengaillut ja keskustellut henkeviä Janskun kanssa. Saatin myös kavereita pienestä pojasta ja sen sulosesta koirasta.
Viettänyt vappua ihanien ihmisten kanssa. Joihin kuuluu Niko, Jansku, Terhi, Henna, Nelli, Jaakko , Niklas, Mimmi(jonka hiukset oli ihanat :D) + jotain muita coolei, nii ja tietty Ninis. Vietin vapun siis kaivarissa. Oli aika jännä ku kaikilla sisäänkäynneillä oli poliisisetiä tarkistamassa, että kaikki alkoholijuomia nauttivat ovat täysi-ikäisiä. Meinas mullakin tulla pisut housuun kun kysyivät, että onko tytöillä laukuissa alkoholia. Mutta onneks pysyin coolina ja pystyin narrata sitä :D Oltiin aika aikasin jo kotona eilen, joskus puoli yhdeltä. Mutta siis kokonaisuudessaan oli ihan kiva vappeni. Nii ja muuten korkkasin ekan Ufo Shot pulloni, enkä suosittele sitä kyllä kellekkään. Oli aika järkyttävää litkua vaikka se olikin söpön vaaleenpunasta .
ps. sori tää kuvaaminen jäi täs vappuhulinassa, ja loppujen lopuks sain lähtiessä heilahtaneita kuvia musta ja pupusta. Mut ajatus on tärkein. Joten  te kaikki voitte siis ajatella mut kaivariin örveltämään ja juottamaan tota ufoo kaikille. Ja tietty mä sit vaadin Nellin litkua ittelleni :D Nii ja toi takasmeno matka oli siitä hauska että tehtiin se yhteistuumin jonkun riksulais tytön ja sen possen kanssa. Se käski meidän seurata niitä . 
Jou. Täs nyt vähän tätä sepostusta.
Palaillaaan.
XOXO,S

6 kommenttia:

  1. toi ufo on hyvää ku sitä juo sillee shotteina eikä suoraa pullosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, ehkä mä sit tein väärin. Pitää vissiin kokeilla tolla tavalla :DD

      Poista
  2. Itekki ostin Ufo shotin sen söpön värin perusteella ja kauniin pullon takia, maistettuani päätin etten osta enää koskaan pulloa söpön ulkoasun takia :DD Mutta kyllä se pullo silti tyhjeni... kavereitteni suuhun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ehkä siis kannattaa ostaa vaan rumia pulloja,josko niistä löytyis jotain kaunista sieltä sisältä ;)

      Poista
  3. ooooo sarppaaa ! oli jätte kiva vappeni ;))

    VastaaPoista
  4. jou. niiiiin oli;)! sä olit vaa aika wasted:D

    VastaaPoista