sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Tallinna

Tän näköinen tytteli astui ovesta ulos eilen 6.15 päämääränään Tallinna. Lähdettiin siis Nikon kanssa päiväristeilylle. Vaikka naama on vähän niinku hymyssä, niin voitte vaan kuvitella mitä se oli perjantai kello kolmesta kymmeneen kun valitsin vaatteita..olin oikeesti jättämässä koko reissun väliin koska mullahan ei siis ole vaatteita. No tän asun sitte kokeilin vikana, ja luojan kiitos olin ees jokseenkin tyytyväinen. Toinen mun ongelma on aina, että haluan lähtee korkkareilla mutta jossain vaiheessa mun jalat on niin tapatettu että pako vaihtaa balleriinoihin , ja niin kävi tälläkin kertaa.
Ensimmäinen kohde oli kauppakeskus Rocca Al Mare, jossa ollaan kerran aikasemmin käyty kun oltiin Koko Ryhmä Rämän kanssa liikenteessä. Kauppojahan tuolla on paaaaaaaljon! Meille kävi sinällään hassusti, että osuttiin tonne varmaan niiden liikkeiden aukeamisen aikoihin ja koko paikka oli käytännössä autio jossei niitä myyjiä lasketa. Saatiin siis "shoppailla" aika rauhassa, muttei kehdattu kyllä niihin ihan tyhjyyttä ammottaviin liikkeisiin mennä. Löysin tieni ainakin yhteen ihanaan kauppaan, RESERVEDiin. Siellä oli niin paljon ihania jutskia mutta tällä kertaa jätin tavarat sinne ja panostin New Yorkeriin , joka tosin löytyy täältä kotooltakin. Sieltä lähti mukaan kaksi paitaa. Tuo violettiliilataimikäliekään ja sellanen ihana helmiäisenmusta.

Ja kuten kaikki tietää niin jossain vaiheessa tulee nälkä.. ainakin toiselle, tällä kertaa se en ollut minä. Mentiin johonkin A`la carte- ravintolaan. Vähän kieltämättä epäilytti kun koko ravintola ammotti tyhtyyttään , mutta ruoka oli hyvää ja sisustus oli aika nätti!
Kun oltiin kierretty kaupat ja sytöty masut täyteen, lähdettiin kohti Tallinnan vanhaa kaupunkia etsimään kauneushoitolaa, jotta tämä prinsessa saisi hieronnan. (TÄSSÄ MUUTEN MAINITTAKOON: Terminaaleista A JA D kulkee ilmainen asiakasbussi Rocca Al Mareen ja takaisin terminaaleihin. Aikataulut löytyvät kauppakeskuksen suomenkielisiltä sivuilta.)
Pääsin kuin pääsinkin hieronta pöydälle, mutta hieroja oli 15 minuuttia myöhässä. Hieronta suoritettiin kellarikerroksessa jossa yhdellä käytävällä oli parin hierontakopperon  kyhäelmä  + siellä haisi home. Rentoutumaan en siis ihan päässyt täysin, mutta hieroja osasi asiansa. :D VALIVALI
Tämän jälkeen rakas seuralaiseni halusi ennen lähtöä käväistä Bershkassa. Itse en kyseisestä , enkä naapuri puljuista ( Bull & Bear ja Stradivarius)  löytänyt yhtäkään rättiä joka olisi miellyttänyt silmääni. Seuraava pysäkki oli namiostokset melkeen satamassa sijaitsevasta Rimistä ja mikä tärkeintä: siitä suuntasimme hakemaan hiukkasen "aikuisten juomia" Superalkosta.
Onneksi tämä alko ei sijaitse monenkaan askeleen päässä satamasta, näin ollen askeleet eivät kovin raskaiksi käyneet pienten kantamustenkaan kanssa.
Menomatkalla Viroon ei oltu varattu hyttiä eli oli tiedossa kaksituntia armotonta tylsäilyä ja tax freessä käyntiä. Varmaan tunti ennen päätymistä Tallinnaan keksinkin hirveen hyvän ajantappamis keinon.. pelattiin ristinollaa ja hirsipuuta johonkin laivan mainoslehteen :D No paluumatkalla meille sitten oli varattuna hytti, joka oli aika turha.
Sillä käyttin heittämässä kamat sinne ja siitä suoraan etsimme baarin. Sopivasti siellä alkoi musavisa, joten jäätiin sitten sinne. Sain jopa avattua meidän pistetilin, kolmella pisteellä jopa.
Tää matka kyllä oli niiiiin hauska. Ei oikeestaan oo mitään valittamista (paitsi siitä homeenhajusta siellä hierojalla). AI MUTTA, on mulla sen verran valittamista etten löytänyt laukkua. Yhyy. Ja joudun palauttaa tän ihanan lainassa olleen laukun mun siskon kamulille.

Näihin tunnelmiin...!
Ps. miks toi mies kattoo noin myrtsisti.

3 kommenttia:

  1. haastoin sinut blogissani: napikkunen.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Noi on kyllä ihania, mutta mä tykkään erityisesti just tosta väristä (:

      Poista