keskiviikko 9. lokakuuta 2013

.

heippa gaissit!
Tulin vähän kertomaan miten on menny ja mitäpä kuuluu. 
No viime sunnuntaina vietettiin 23. kuukausipäivää Heurekassa. Aluks oli vähän vaikeeta keksiä tekemistä ja meinattiinkin päätyä siihen ainaseen leffaan ja syömiseen meijän lempparissa, mutta onneks ei ! Olin ehkä vähän siinä luulossa, että Heureka on paikka vaan lapsille mutta yllätyin positiivisesti että tällänen urvelokin siellä viihty. Sielä oli joku kiva "näyttely" avaruus jutuista ja vitsi miten mielenkiintonen se oli. Parasta koko hommassa oli kuitenkin aivan hiton upea planetaario elokuva! Kolmesta eri vaihtoehdosta valikoitui Tie Tähtiin, jossa kerrottiin kuinka tähdet syntyy, kuolee ja mitä kaikkea tuolla ylhäällä tapahtuu. Se oli vähän ku 3D, mutta ehkä satatuhatta kertaa parempi. Kannattaa käydä ite katsomassa , koska sitä ei voi selittää.
Töissäkin menee kivasti, meinaan viikko sitten loppu koeaika ja siellä jatketaan kaupan tätinä.
Tänään oon ollut vapaalla ja pitänyt oikeen vapaapäivää kuntoilustakin. Oon myös malttamattomana odottanut tilaamaani uimapukua saapuvaksi, koska hinku uimaan on kova. Rakastan uimista, mutta vähän aristaa näyttäytyä uimapuvussa, joten toivotaan että tämä yksilö istuisi kuin valettu. 
Kun Niko pääsi töistä, lähdettiin käymään Jumbossa , josta mukaan tarttui sulosia vaatteita kummityttöni joulupakettiin ja uudet pussilakanat Hemtexiltä.Ai joo, huomatkaa mun uusi talvitakki ylemmässä kollaasissa + tietty pupsin ostama kuukausipäivälahja tossa alemmassa. 
Nyt tsiikaillaan puppelin kaa Armanii ja iltskkapalaaki pitäs kai syödä kun nälkä kurnii vatsaa.
Tää postaus taitaa olla kyllä vähän sekanen mutta toivottavasti tästä ottaa jotaki tolkkua.
Öitä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti