torstai 26. joulukuuta 2013

Xmas

Joulu vietettiin taas ton yhden pöpipään porukoilla, Pirkkalassa. Oli niin outoa kun ulkona ei ollut milliäkään lunta , maassa oli ainoastaan vesilätäköitä ja paljon mutavelliä. No se ei onneksi meininkiä haitannut. Joulu meni katsoessa leffoja , syödessä Nikon mamin taikomia herkkuruokia ja jännittäessä mitä paketeista paljastuu. Taitaa olla niin ettei joulu maaseudulla voi mennä mönkään.
Joulutontut oli ilmeisen tietäväisiä siitä mikä tätä neitiä miellyttää. Paketeista paljastui pyyhkeitä, astialiinoja, hierontasetti, juuri _se_ musta velourhuppari, ihanat (Nikon) Mummun kutomat sukat ja parit muut lämpösukkaset, hajuvesi, jota olin jo kauan kaivannut,
maailman söpöimmät tyynyliinat kummityttöni tekemänä, FSoG :n  eka osa, leffalippuja, lahjakortti ripsien pidennykseen ja tietysti sitä suklaata, joka onkin ollut paras ystäväni viimeiset kaksi päivää. Saatiin myös paljon muuta kivaa. Kiitos kaikille ihanille tonttu-ukoille ja akoille!

Saavuttiin juuri kotiin joulunvietosta. Vaikka kylässä on aina kivaa, niin ei ole kyllä oman kodin voittanutta. Nyt nautitaan omasta rauhasta ja huomenna lähden sitten hullujen sekaan shoppailemaan.

2 kommenttia:

  1. Mä oon lukenu noi kaikki kolme kirjaa ja pitihän ne omaks ostaa:D Viiminen oli kyllä ylivoimasesti ihan paras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustaki tuntuu että tuleekyllä luettuu kaikki noi.On toi ykkönen jo sen verran jänskää tekstiä :D

      Poista