maanantai 30. heinäkuuta 2012

long time no see.

Joo mä tiedän että oon ollu pois, melkein tuhansia vuosia.
Syy siihen on ollut aika intensiivinen kuntosalikokeilu joka päätyi siihen, että otin puolen vuoden jäsenyyden eräälle salille.
Oon aika rakastunut tohon treenaamiseen ja sitä seuraavaan oloon.
(noista numeroista ei kannata nyt välittä)

Muuten kuuluu tosi hyvää. Paitsi nyt vvähän ehkä ottaa päähän toi alkava koulu tossa ens viikolla. JEE. No mutta viimestä vuotta viedään, enköhän mä selviä.

Ai niin,piti vähän näyttää kanssa kun kävin kiertelee kauppoja syysneuleiden ja villapaitojen toivossa. Vielä ei sitä ihan lempparia löytynyt mutta tässä ihan potentiaalisia ehdokkaita.
 Tää poncho on Vilasta ja hinta pyörii siinä viidenkymmenen euron paikkeulla. Tykkään tosta mallista kovasti mutta värin haluisin mahdollisesti tummemman harmaana, mustana tai ruskeana. Mutta tällä hetkellä tota mallia saa vaan valkosena tai vaaleenharmaana.
Kuvan villapaita on puolestaan Onlyn rekeistä bongattu. Kyseisessä paidassa ihastuin tohon ihanaan kaulukseen ja hihoihin jotka saa ylös. Tälllä hintaa taisi olla kolmekymmentäviisi euroa.

Molemmista siis tykkäsin kovasti, mutta molemmista myös puuttu sitä jotain. Musta ois esimerkiksi aika ihanaa jos tots ponchoa sais tollasella ihanalla lörppö-kauluksella.

pitäkäääää hauskaa, mäkin meinaan pitäää. Salilla!
xoxo, S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti